Skip to content

Change Proof

ChangeProof verbetert de slagkracht van organisaties
Succesvol veranderen kan alleen met visie, kunde en passie. Vanuit de driedeling besturing, processen en gedrag zorgen we er samen met onze opdrachtgever voor dat de gekozen strategie daadwerkelijk wordt omgezet in een gericht plan.

Al het Goede in Drieën
Een verandering begint zodra de eerste ideeën vorm krijgen en de plannen worden gemaakt en eindigt niet op het moment dat een project wordt opgeleverd. Hoe werken we? De bedrijfsstrategie van onze klanten is ons vertrekpunt. Vanuit de driedeling besturing, processen en gedrag zorgen we er samen met onze opdrachtgever voor dat de gekozen strategie daadwerkelijk wordt omgezet in een gericht plan. Natuurlijk nemen we ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om het aansturen en realiseren van dat plan. Deze manier van werken noemen we ChangeProof.

Portfolioproof – De goede dingen doen
Veel veranderprojecten zijn gedoemd te mislukken omdat al bij het startschot de verkeerde afslag wordt gekozen. PortfolioProof zorgt dat u de goede veranderingen doorvoert. Het is een beproefde en zelf ontwikkelde aanpak waarmee we vanuit de strategie vaststellen welke veranderingen nodig zijn (Business – ICT alignment). Hierbij verliezen we de onderlinge prioriteit en afhankelijkheid van de projecten niet uit het oog. PortfolioProof verbetert de aansluiting van veranderprojecten op de bedrijfsstrategie.

Projectproof – Op de goede manier werken
Veranderingen lopen stroef en warrig als de werkorganisatie niet helder is. ProjectProof helpt u goed veranderen. Een bewezen effectieve aanpak in combinatie met ons volwassenheidsmodel zorgen voor verbetering van uw projectmanagementprocessen. Deze aanpak is onder andere gebaseerd op ons best practices projectmanagement. ProjectProof verbetert projectmanagementprocessen.

Peopleproof – Met de goede mensen werken
Veranderen is mensenwerk. Het gebeurt met en door mensen. Het succes van iedere verandering hangt af van competenties, enthousiasme, motivatie en doorzettingsvermogen. PeopleProof zorgt voor de goede mensen. De kern van deze dienst: op basis van onze jarenlange praktijkervaring, bewezen theorieën en veranderstrategieën krijgen we (groepen) mensen zodanig in beweging dat veranderingen ook daadwerkelijk tot stand komen en stand houden. PeopleProof verbetert de effectiviteit van mensen in veranderprocessen.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: