Skip to content

Maatschappelijke betrokkenheid

De wereld om ons heen vinden we belangrijk. Wij zijn succesvol en delen graag in dat succes. Daarom hebben we drie goede doelen geselecteerd die we van harte steunen. We stellen onze kennis beschikbaar en helpen deze organisaties met visie, kunde en passie.

Dat deze doelen gericht zijn op kinderen en dus onze toekomst is geen toeval. Kinderen zijn dynamisch en talentvol. Juist deze elementen moeten worden veiliggesteld en ontwikkeld.

Only FriendsOnly Friends is een sportclub voor kinderen met een handicap. Van Aetsveld steunt Only Friends vanaf 2004 en heeft naast het beschikbaar stellen van sponsorgeld ook geholpen bij het vormgeven van de interne organisatie van het nieuwe sportpark in Amsterdam. Wij hebben aandacht besteed aan de organisatiestructuur, de rollen en functies, de personele invulling, de inrichting van de operationele werkprocessen en de samenwerking met onderwijsinstellingen en externe leveranciers.

Duchenne

Medewerkers van Van Aetsveld hebben in de afgelopen jaren aan verschillende sportevenementen die Duchenne Parent Project organiseert voor hun fondswerving deelgenomen. Vele euro’s zijn via De Duchenne Triathlon in Apeldoorn en de monster mountainbiketocht van de Duchenne Heroes al naar dit goede doel gevloeid.

Warchild

War Child investeert in het psychosociaal welzijn van kinderen die slachtoffer zijn van gewapende conflicten. De samenwerking met War Child laat ons elke keer weer op aarde landen. Het leed waarover je hoort als je in deze organisatie werkt, is ongelofelijk en ongekend. Lees hier hoe en wat wij hebben gedaan voor War Child.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: